Tata

Önkormányzati programunk 2014.

A Tatai Jobbik bemutatja önkormányzati programját.

A Tatai Jobbik önkormányzati programja PDF-ben megtekinthető, letölthető, terjeszthető!

ÖNKORMÁNYZATI PROGRAM

Az Ukrán helyzetről

Szaniszló Zoltán, Világpanoráma: Az ukrán helyzetről

Országzászló állítás a nemzeti gyásznapon

Magyarország megcsonkításának 93. évfordulóján Országzászlót avat a tatai Jobbik. Meghívott: Novák Előd, a Jobbik alelnöke

1920.június 4-én egy gyalázatos diktátum szakította szét Magyarhont. A tatai Jobbik, a Deodatus Nemzeti Egylet és a tatai Atilla Király népfőiskola szervezői közös akciójaként a kései utódok ORSZÁGZÁSZLÓT emelnek a diktátum 93.

Menedékhelyek a térségünkben

A rendkívüli időjárási- és útviszonyok miatt a Komárom-Esztergom Megyei Védelmi Bizottság 2013. március 18-ig megtiltotta a közlekedést Kisbér, Komárom, Oroszlány, Tata és Tatabánya és térségeik területén.

Bábolnán, Komáromban, Tatán és Tatabányán a bajba jutott állampolgárok részére az alábbi helyeken nyitottak meg átmeneti szállásokat:

Andrásfalvy Bertalan válasza a mezőgazdaságot és Ángyán Józsefet érintő cikkre

Egy különös pálfordulás margójára címmel Zsolnay Miklós cikket írt a Vidékfejlesztési Minisztérium parlamenti ügyekért felelős államtitkári tisztségéről 2012 tavaszán lemondott Ángyán József egyetemi tanárról.

Ángyán József és a tatai gazdák

Áldott, békés, boldog karácsonyt kívánunk!

A tatai Jobbik ezúton is kellemes ünnepeket kíván!

Boldog karácsonyt!

Ezúton szeretnénk áldott, békés, boldog karácsonyt kívánni!

TATA Jobbik

Anarchisták? - Tata

Július 19-énreggel fedeztük fel, hogy valaki, vagy valakik megrongálták a tatai Jobbik iroda ajtaját. A rendőrségi feljelentést megtettük, a helyszínelés is megtörtént.

Július 19-én reggel fedeztük fel, hogy valaki, vagy valakik megrongálták a tatai Jobbik iroda ajtaját. Az ajtóra 'mocskos nácik' feliratot pingáltak, illetve egy anarchia jelet (körbe foglalt  'A' betű) rajzolt a 'művész'.

A rendőrségi feljelentést megtettük, a helyszínelés is megtörtént.

A nemzet, amely hagyta bedőlni a bankjait - Tata

Görögország, Spanyolország, Portugália, Olaszország, Írország. Jellemzően ezeknek az államoknak a neve bukkan fel a médiában ha Európa válsága kerül szóba. Romló életszínvonal, növekvő munkanélküliség, csökkenő GDP, ingatag lábakon álló pénzügyi szektor, menekülő betétesek, bankmentőcsomagok, megszorítások, és a kifizethetetlen államadósságok váltogatják egymást a címoldalakon.

Orbán személyes titkosrendőrsége - írja a New York Times

Nagyobb módosító csomagokba rejtett kisebb törvénymódosítások révén a magyar kormány az eredetileg a terrorizmus ellen létrehozott Terrorelhárítási Központot két év alatt titokban félelmetes, szinte e

Miért nyomott NEM-et, polgármester úr? - Tata

Ahogy azt a Jobbik már régóta követeli, végre elfogadták a törvénymódosítást, ami megtiltja, hogy egy képviselőnek más kereső állása is legyen.

Ahogy azt a Jobbik már régóta követeli, végre elfogadták a törvénymódosítást, ami megtiltja, hogy egy képviselőnek más kereső állása is legyen.