Tatabánya

Mutyizás miatt maradhat ellátás nélkül több ezer rászoruló

A Magyar Iszlám Közösséggel szövetkeztek szociális ellátást végző szervezetek, de lebuktak. A támogatás megvonása azonban rászorulókat sodorhat veszélybe.

Mint arról korábban az Alfahír beszámolt, súlyos vádak érték a Magyar Iszlám Közösséget és vezetőjét, Bolek Zoltánt, aki mindent tagad.

SZJA 1%

SZJA 1%: A Jobbik országos elnöksége nevében arra kérem nagy tisztelettel, hogy személyi jövedelemadójának 1 százalékát a Jobbik által ajánlott Kollégium a Jövőért Alapítványnak ..

A Jobbik országos elnöksége nevében arra kérem nagy tisztelettel, hogy személyi jövedelemadójának 1 százalékát a Jobbik által ajánlott Kollégium a Jövőért Alapítványnak ajánlja fel. Az elmúlt években befolyt egyszázalékos befizetésekből lett finanszírozva több nemzeti rendezvény, előadás és misszió, s a jövőben sok nehéz sorsú magyar családot megsegítő szociális segítségnyújtási program elindításának az anyagi alapja jöhet össze a felajánlott egy százalékokból.

Újvárosi lakossági fórumot tart a JOBBIK

Újvárosi képviselőjelöltjeink és polgármesterjelöltünk közös lakossági fórumot tart, hogy körzeti és városi programjainkat megismertethessük Tatabánya város lakosaival. Időpont és helyszín: - 201

Újvárosi képviselőjelöltjeink és polgármesterjelöltünk közös lakossági fórumot tart, hogy körzeti és városi programjainkat megismertethessük Tatabánya város választópolgáraival.

Időpont és helyszín:

- 2014. október 9.-én (csütörtökön) 17:30-tól

- Árpád Gimnázium (2800 Tatabánya, Fő tér 1.)

A Jobbik Magyarországért Mozgalom Tatabányai Alapszervezetének Önkormányzati programja

Együtt a tisztesség útján!

Ifjúsági Tagozatok találkozója Komárom-Esztergom megyében

Ifjúsági Tagozatok találkozója Komárom-Esztergom megyében

Május végén az országos elnökség megbízott a megyei szervezői feladatok ellátásával. Első teendőim között szerepelt, hogy mihamarabb szervezzünk egy megyei találkozót, ahol a tagok jobban megismerhetik egymást, tapasztalatot cserélhetnek és erőt meríthetnek egymás sikereiből. A találkozóra augusztus 16-án került sor a megyeszékhelyen, Tatabányán.

Dr. Mandics György: Az elveszett magyar krónikák

Magyarok Világszövetségének kezdeményezésére megtartott rovásírás értekezleten Dr. Mandics György kijelentette: a ma ismert magyar krónikákat idegen érdek íratta..

Rovas_148Magyarok Világszövetségének kezdeményezésére megtartott rovásírás értekezleten Dr. Mandics György kijelentette: a ma ismert magyar krónikákat idegen érdek íratta, és ennek következtében azok olyanok, mintha a XXI. század magyar történelmét Heller Ágnes fogalmazásában ismerhetnénk meg. A Temesvárról pár évvel ezelőtt Budapestre telepedett matematikus, művelődéstörténész ezt követően részletesen beszélt azokról a rovásírással fennmaradt krónikákról, amelyekről hallgat a Magyar Tudományos Akadémia, ám melyek léteznek, és amelyekből egy teljesen új magyar történelem és magyarságkép rajzolódik ki.

Trianon Megemlékezés

Trianon megemlékezés Tatabányán

megemlekezes

Az Irakban „bevált” forgatókönyv Szíria ellen

khashayar_148Miközben a NATO terror frontja összeomlóban van Szíriában, az intervenció szükségességét a múltból sajnos igen jól ismert „tömegpusztító fegyver” vádakkal próbálják igazolni.Az Independent, szinte pontosan egy évvel ezelőtt, a következőket írta:
„A férfi, akinek a tömegpusztító fegyverekkel kapcsolatos hazugságai 100.000 ember halálát okozták mindent kitálal: a disszidens elmondta, hogyan színezték ki az amerikai illetékesek az általa szolgáltatott kitalációkat, amivel a 2003-as megszállást igazolták.”

Ma Németország egy diktatúra

Georg Ittner politikai fogoly levele börtönéből francia barátainak (részletek)

Liberez-l-histoire_148

Georg Ittner politikai fogoly levele börtönéből francia barátainak (részletek) A rengeteg levél, amelyeket francia barátaimtól kapok, azt mutatja, hogy mennyire érzékenyek a véleményvétségek miatt NSZK-ban folytatott üldözések kérdésére. Ez az érzékenység nagyon is jogos, mert az NSZK a gondolati disszidensek üldözésével és a neki nem tetsző vélemények cenzúrázásával, az EU-ban elfoglalt politikai és gazdasági befolyása miatt, növekvő veszélyt és egyre sötétebb fenyegetést jelent Európa országaira és népeire nézve.

Tóth Gy. László Igazságosság vagy jogszolgáltatás?

L_B_G_148

Magyarország a négy évtizedes kommunista állampárti diktatúra bukása után 1990-ben lett ismét többpárti parlamenti demokrácia és jogállam. A rendszerváltozás utáni első években széles társadalmi legitimáció és elfogadottság jellemezte az új rendszert, hiszen óriási volt a kontraszt a korábbi diktatórikus és a demokratikus eljárásmódok között. Az első - máig ható - társadalmi méretű csalódást a Sólyom László vezette Alkotmánybíróság 11/1992-es határozata idézte elő, amelyben az Országgyűlés által 1991. november 4-én elfogadott Zétényi-Takács-féle igazságtételi törvényjavaslatot alkotmányellenesnek nyilvánította.