SZJA 1%

SZJA 1%: A Jobbik országos elnöksége nevében arra kérem nagy tisztelettel, hogy személyi jövedelemadójának 1 százalékát a Jobbik által ajánlott Kollégium a Jövőért Alapítványnak ..

A Jobbik országos elnöksége nevében arra kérem nagy tisztelettel, hogy személyi jövedelemadójának 1 százalékát a Jobbik által ajánlott Kollégium a Jövőért Alapítványnak ajánlja fel. Az elmúlt években befolyt egyszázalékos befizetésekből lett finanszírozva több nemzeti rendezvény, előadás és misszió, s a jövőben sok nehéz sorsú magyar családot megsegítő szociális segítségnyújtási program elindításának az anyagi alapja jöhet össze a felajánlott egy százalékokból.

Az egy százalékos nyilatkozat kitöltéséhez szükséges adatokat és információkat az alábbiakban olvashatja:

A rendelkezéshez egyedüli szükséges adat az alapítvány adószáma:

18072574-1-41

A NAV ide vonatkozó rövid tájékoztatója

A rendelkező nyilatkozatot adójának 1+1%-áról a magánszemély a következő módokon juttathatja el az adóhatósághoz:

a) a 1453 jelű személyi jövedelemadó bevallás „EGYSZA” elnevezésű lapján a bevallás benyújtására előírt határidőig, azaz 2015. május 20-áig, vagy

b) a 1453NY jelű nyilatkozat „EGYSZA” elnevezésű lapján az egyszerűsített bevallás választásakor 2015. február 16-áig, vagy

c) munkáltatói adómegállapítás választása esetén munkáltatójához juttathatja el 2015. május 11-éig, lezárt, adóazonosító jelével ellátott, ragasztott felületére átnyúlóan, saját kezűleg aláírt postai borítékban nyilatkozatát, valamint

d) 2015. május 20-áig az állami adóhatóság honlapján közzétett általános nyomtatványkitöltő- és ellenőrző program (ÁNYK-AbevJava) segítségével kitölthető 14EGYSZA jelű formanyomtatvány „EGYSZA”elnevezésű lapján,

- kinyomtatva lezárt, adóazonosító jelével ellátott postai borítékban személyesen vagy postán, illetve

- elektronikus űrlapként, elektronikus úton az Ügyfélkapun keresztül.

A nyomtatvány felső részén az adózó neve és adóazonosító jele, vagy adószáma értelemszerűen kitöltendő. A kedvezményezett adószáma:

Kérjük, hogy ide alapítványunk a "Kollégium a Jövőért Alapítvány" adószámát írják be:

18072574-1-41

(További információkat talál az elektronikus adóbevallással kapcsolatban a www.magyarorszag.hu honlapon.)

Köszönöm, ha támogatja közös céljainkat!

Szabó Gábor, a Jobbik pártigazgatója